KUNSTSTOF

Er zijn honderden verschillenden soorten kunststof in de wereld, ieder met zijn eigen sterke en minder sterke punten. Sommige kunststoffen zijn bijvoorbeeld buigbaar of lichtdoorlatend en anderen soorten zijn weer elastisch of goed bestand tegen warmte.

Vaak wordt kunststof onderverdeeld in drie soorten, namelijk thermoplasten (zoals PET-flessen, piepschuim en PVC),thermoharders (zoals ski’s en handgrepen voor pannen) en elastomeren (zoals elastiekjes en sportschoenen). De meeste soorten kunststof zijn goed recyclebaar. Omdat elke kunststofsoort eigen materiaaleigenschappen heeft, zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos.

DPI kan elk product van elke soort kunststof produceren. De meeste producten zijn nieuw of innovaties van bestaande producten. Dat betekent vaak dat we ze geheel moeten ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van zowel onze eigen kennis als die van onze buitenlandse partners.

Door te experimenteren met verschillende materialen komen we altijd tot een product van uitstekende kwaliteit. Bijvoorbeeld een product dat niet lekt, niet scheurt, biologisch afbreekbaar is of een combinatie van deze factoren. We gaan net zo lang door met ontwikkelen tot zowel de klant als wijzelf 100% tevreden zijn.

Samen met u zoeken we naar oplossingen voor uw uitdagingen. Doordat we onze kunststof producten speciaal voor u kunnen ontwikkelen, krijgt u altijd een product dat is afgestemd op uw toepassing. We gebruiken onze kennis graag om met u mee te denken. We denken niet alleen mee over de toepassing, maar ook voor de meest rendabele afmetingen voor vervoer en opslag. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

DESIGN PACKAGING INNOVATION IS GESPECIALISEERD IN VERSCHILLENDE SOORTEN PROMOTIE-, POINT OF SALE- EN VERPAKKINGSMATERIAAL.

ANDERE
SPECIALISATIES

Karton

DPI levert en bedrukt golfkarton in alle vormen en maten. Dit doen we voor zowel grote als kleine aantallen.

Glasproducten

Bij DPI kunnen we alles maken van glas. Door bekwame vakmannen die trots zijn op hun ambacht.

Keramische producten

DPI levert keramiek in alle varianten en ontwerpen. Omdat wij maatwerk leveren, zijn zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen voor ons geen probleem.

DESIGN PACKAGING INNOVATION

Adres
Rokkeveenseweg 38
2912 XZ Zoetermeer

Contact
079 – 303 0 82
info@dpi.nl

© Copyright DPI