KERAMISCHE PRODUCTEN

Keramiek is een verzamelnaam voor alle producten die van gebakken klei zijn gemaakt. Door de producteigenschappen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vazen en beelden, maar ook bouwproducten zoals dakpannen en buizen: met keramiek is het allemaal te maken. Door het duurzame karakter wordt keramiek steeds meer gebruikt, bijvoorbeeld als POS- en promotiemateriaal, maar ook in de bouw. Keramiek is bestand tegen zware weersomstandigheden, kleurvast, vrij van schadelijke stoffen en gaat het erg lang mee. Dat maakt keramiek interessant voor bedrijven in verschillende branches.

DPI levert keramiek in alle varianten en ontwerpen. Omdat wij maatwerk leveren, zijn zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen voor ons geen probleem. In bijna alle gevallen komt er veel handwerk kijken bij het produceren van keramische producten. Dit zorgt er voor dat veel keramische producten normaliter worden gemaakt in het Verre Oosten, waar handwerk goedkoper is. Hierdoor zijn de transportkosten erg hoog en alleen rendabel bij grote aantallen en kleine afmetingen. Doordat DPI werkt met leveranciers dichter bij huis, liggen de kosten voor transport lager en is de prijs/kwaliteitverhouding erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij keramische producten in kleine aantallen en grote maten leveren voor een interessante prijs. Natuurlijk leveren we ook grote aantallen en kleine maten.

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken? Wij adviseren u graag en denken met u mee over zowel het ontwerp als de productie- en transportkosten.

DESIGN PACKAGING INNOVATION IS GESPECIALISEERD IN VERSCHILLENDE SOORTEN PROMOTIE-, POINT OF SALE- EN VERPAKKINGSMATERIAAL.

ANDERE
SPECIALISATIES

Karton

DPI levert en bedrukt golfkarton in alle vormen en maten. Dit doen we voor zowel grote als kleine aantallen.

Kunststof

DPI kan elk product van elke soort kunststof produceren. De meeste producten zijn nieuw of innovaties van bestaande producten.

Glasproducten

Bij DPI kunnen we alles maken van glas. Door bekwame vakmannen die trots zijn op hun ambacht.

DESIGN PACKAGING INNOVATION

Adres
Rokkeveenseweg 38
2912 XZ Zoetermeer

Contact
079 – 303 0 82
info@dpi.nl

© Copyright DPI